Képek a rizsföldeken

Színes rizsterméssel kialakított monumentális képek a szigetország rizstermelő vidékein.

Zhang Hanyun

Ismerjétek meg a 2004-es kínai Super Girl verseny dobogósának énekes karrierjét, valamint életét. Képekkel, videókkal.

Miniskirt Police

A Miniskirt police (Minisukapolice) az 1990-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor a japán TV-ben késő esti showként elindították.
Az alapkoncepció így nézett ki: ultra sexy japán modellek, kék miniszoknyát és testhez simuló latex rucit viselve, megbüntetik a szabálytalankodókat és a rossz helyen átkelő gyalogosokat.

Mondanom sem kell, a Miniskirt Police rendkívül népszerű lett a '90-es évek végére - főleg a férfiak körében természetesen. A szórakoztatáson és a nézettségen túl a műsor remek lehetőséget nyújtott a feltörekvő modell lányoknak is, hogy ugródeszkaként itt is megmutassák magukat és bájaikat és esetleg beléphessenek a gravure idol világba.




Már kb. 15 éve töretlen a sikere van ennek a műsornak is. Igaz mára kicsit átalakult és jobban elmozdult az showműsor és az éneklés felé. Szinte minden felvételt kiadtak dvd-n és a mindig aktuális lányok zenei cd-vel is előrukkolnak a fanok legnagyobb örömére.
Esetleg ha belehallgatnátok 1-2 számukba itt megtehetitek.

Ha már a fanoknál tartunk érdemes megemlíteni, hogy a japán Amazon-on állandóan lehet kapni MSP-os egéralátéttől kezdve, a pólókon át, a kitűzőkig és rendőrkalapig mindent. Itt egy kisebb gyűjtemény a termékekből.

A műsorból amúgy PlayStation-ös játékot és mangát is készítettek.


Jelenleg a csapatnak 11 elbűvölő lány tagja van. Fussuk is át őket gyorsan:





Címkék: japán weird

A bejegyzés trackback címe:

https://asianinvasion.blog.hu/api/trackback/id/tr981228467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása