Képek a rizsföldeken

Színes rizsterméssel kialakított monumentális képek a szigetország rizstermelő vidékein.

Zhang Hanyun

Ismerjétek meg a 2004-es kínai Super Girl verseny dobogósának énekes karrierjét, valamint életét. Képekkel, videókkal.

Zhang Hanyun

Zhang Hanyun (vagy ahogy többen ismerhetik Baby Zhang vagy Kristy Zhang) 1989. április 9-én született a szecsuáni Deyang városában, Kínában.

A 2004-es Super Girl-ben elért 3. helyezése hozta meg neki az áttörő sikert az éneklés terén és 15 évesen hatalmas ismertségre tett szert. Rá egy évre, 2005 nyarán jelent meg első lemeze az "I am just Zhang Hanyun" címmel. A Super Girl rendezvény egyik fő szponzora a kínai tejtermékeket és fagylaltokat gyártó óriáscég, a Mengniu volt, akik annyira megkedvelték Zhang-ot, hogy reklámarcukká választották.

Profil:
Teljes neve: Zhang Hanyun (张含韵)
Születési idő: 1989. április 9.
Hely: Deyang, Sichuan,  Kína
Méretei: titok^^
Magassága: 164cm
Súlya: 47kb
Vércsoport: AB
Horoszkóp: Nyilas
Kínai horoszkóp: Kígyó
Hobbi: úszás, éneklés, táncolás, olvasás



A Baby Zhang név a kora és a kislányos kinézete miatt ragadt rá, de egyáltalán nem bánja. Bevallása szerint elég nehéz volt 15 évesen megbírkóznia azzal a sikerrel és ismertséggel, amit a 2004-es harmadik hely jelentett neki. Szüleitól távol volt ekkoriban a show miatt és egyéb a szokásos tinédzser problémákkal is küszködött, amikről nem is egy dalában énekel.
Például első albumának számai között megtalálhatóak a 一个人长大 (Nőjj fel egyedül), 妈妈 我爱你 (Szeretlek Anya), 酸酸甜甜就是我 (Édes és keserű vagyok), 考试中 (Vizsga).

Az Édes és keserű vagyok-ban énekli meg tinédzser éveinek színességét:
"Füllhallgatóval a fülemben, képregényt olvasok a takaró alatt. Egy elefántcsonttoronyba vagyok zárva, de már igazán fel akarok nőni. Anya és Apa ne hívjatok ezért ostobának. Habár mindig illedelmes voltam, ez nem azt jelenti, hogy nincsennek saját elképzeléseim."

Dalaival saját és korosztálya érzéseire akart rámutatni, hogy mennyire vágynak a kikapcsolódásra és lazításra vagy mekkora teher nekik az iskola. Ki akarta énekelni a szívében rejlő érzéseket és azt szerette volna ha ez minnél több emberhez eljut.

2005-ben a Disney is felkérte a The secret of the magic Gourd betétdalának énekére:




Képek Baby Zhang-ról:





További képeket még itt találhattok: http://www.photo111.com/html/gallery/chinese/KristyZhang_4.htm


Címkék: profil kínai

A bejegyzés trackback címe:

https://asianinvasion.blog.hu/api/trackback/id/tr331231312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása