Képek a rizsföldeken

Színes rizsterméssel kialakított monumentális képek a szigetország rizstermelő vidékein.

Zhang Hanyun

Ismerjétek meg a 2004-es kínai Super Girl verseny dobogósának énekes karrierjét, valamint életét. Képekkel, videókkal.

Hard Gay     Hoooooooo~

Hard Gay egy japán komikus által alakított karakter, de Masaki Sumitani személye ma már egyet jelent Hard Gay-jel. Művészneve másik fele a Razor Ramon, amit egy amerikai profi birkózó után kapott, de mint a képen is látható nem sok hasonlóság van kettőjük között.





Profil:
Igazi neve: Masaki Sumitani (住谷正樹)
Születési idő: 1975. december 18.
Hely: Harima,  Japán
3 mérete: 106/89/107
Magassága: 185cm
Súlya: 88kg
Vércsoport: B
Horoszkóp: Nyilas
Cipőméret: 28cm
Hobbi: Profi birkózó, famegmunkálás, rajzolás
Tartózkodási hely: Osaka
Honlapja: http://www.hard-gay.org/


Profi bírkózó karrierje::
Sumitani az East Kakogawa Középiskolában tanult, majd felvételt nyert a Doshisha Egyetem kereskedelmi szakjára. Az iskolának volt egy profi bírkózó egyesülete a Doshisha Professional Wrestling Alliance (DWA), amihez Sumitani is csatlakozott. Kezdetben a neve "GiveUp Sumitani" volt, de erre a névre évei alatt gyorsan rácáfolt, mivel DWA-s pályafutása alatt megnyerte a nehéz súlyú kyoto-i profi bírkózó bajnokságot, amit iskolája egy másik egyetemmel közösen rendezett.

Egyéb eredményei:
Pro Wrestling Illustrated ranglistán a 129. legjobb egyéni bírkózó (2006)

Tokyo Sports Awards
Japanese wrestling’s Rookie of the Year (2006)



Színészi karrierje::
Egyetemi évei alatt ismerkedett meg Makoto Debuchi-val, akinek részben köszönhető a Hard Gay kultusz kialakulása is. Egy "Razor Ramon"-nak nevezett szórakoztató duót alapítottak, amivel meg is nyerték a Fukuwarai-díjat ("éktelen röhögés" díj) a Imamiya Kids' Ebisu Manzai-on, sőt még a SABUKI-nál is volt fellépésük.

Miután befejezte az egyetemet egy élelmiszerboltban dolgozott eladóként, de nem kellett neki 4 hónap se és ott hagyta, mivel ekkor már profi komédiásként csatlakozott a Yoshimoto Kogyo-hoz előző partnerével és újrateremtették a duójukat. Első TV-s szereplésük 1999-ben volt, majd 2000-ben meg is nyerték a zsűri különdíját az ABC Comedy Grand-Prix-en. Ezek után hivatalosan is csatlakoztak a Yoshimoto Kogyo által működtetett - Japán leghíresebb társulatához - a Yoshimoto Shin-kigaeki-hez. Főleg yakuzák, bolti eladók, étterem tulajdonosok és hasonló rájuk szabható szerepet kaptak.


Ami nélkül nincs Hard Gay::
HG mindig feszes, testéhez simuló, szegecselt bőr cuccokban látható és öltözéke elmaradhatatlan kelléke még a pilóta napszemüvege. Kész is a Hard Gay stílus
Japánul a neve Hādo Gei
Műsorának zenéje Ricky Martin "Livin' la Vida Loca"-ja. Jobbat nem is választhatott volna :D
Belépője a "Dōmō Hādogei dēsu" (Hello itt Hard Gay) vagy a jellegzetes "Hoooooo!" és "Foohhhh!"

És végül egy emlékezetes produkciója:




A gay-kérdéskör::
Nevéből adódóan elég logikus kérdés, hogy Hard Gay gay-e? Egyértelműen nem, sőt mint a képen látható igen csinos felesége is bizonyítja a nőket szereti.
Anna Suzuki egy 25 éves japán színésznő és fürdőruha modell. Kapcsolatukat eleinte titkolniuk kellett, mivel ártott volna a Hard Gay imázsnak, ha civilben vagy fenekéhez simuló szűk bőrnacijában egy modell lány áll mellette. De miután egész Japán szerte ismert lett és a média is megírt minden vele kapcsolatos információt nem tudták tovább titkolni kapcsolatukat.



Még érdemes megemlíteni a MÁSik oldalt is, akik így vélekednek a HG-jelenségről:
"Hard Gay a homoszexualitást használja fel arra, hogy megnevettesse közönségét. Ez sokakban azt eredményezi, hogy a másság is nevetség tárgya lesz vagy azt képzelik az összes meleg hasonló: sikoltóznak és riszálják a feneküket."
Pedig nem. Hoooooooo~


Egyéb szereplései::
Mangában és animében is ábrázolták nem is egyszer HG-t.
A The Melancholy of Haruhi Suzumiya 12. részében látható pár másodperce (2:30-tól) és a Gantz manga 233 fejezetében is feltűnik a tv-ben, ami nem is csoda mivel 2005-2006-ban szinte minden nap szerepelt a tv-ben és mindenhol ott volt valamilyen formában.

Filmekben is feltűnt, mint például a Gaki no Tsukai-ben, ahol torna tanárt alakított, vagy a Hana Yori Dango-ban. Láthattuk még a Lost in Tokyo, és a Dutch and Flemish showban is.
Ezen kívül Jonathan Ross is készített vele interjút a BBC Japanorama sorozatához.

Az énekes vénáját is megmutatta egy szám erejéig, amikor a Village People YMCA-jét átalakítva felénekelte és videóklipet is csináltak a Young Man című dalából. A post végén tehát álljon ez itt:




A bejegyzés trackback címe:

https://asianinvasion.blog.hu/api/trackback/id/tr381227413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása